Ride on Baby

piše: Edin Memić

Ovogodišnji draft je od strane skauta predvidjan kao draft dosta bogat talentom i raznovrsnim tipovima igrača koji bi od sledeće sezone mogli da naprave prve korake u NBA karavanu. Draft je sam po sebi bio zanimljiv, a očekivalo se, po običaju, dosta više akcije (čitaj: trejd PG13 koji i dalje nije isključen). Trejd Jimmy Butlera je donekle izvukao stvar.Pa da krenemo sa analizom, tim po tim, uz ocjenu aktivnosti na dan drafta.

Atlanta Hawks – C

John Collins, kojeg su Hawksi pokupili sa 19. pozicije je bio nobrainer pik koji dolazi pred ljeto kad se Hawksi suočavaju sa potencijalnim gubitkom startnog frontcourta od prošle godine. Howard je trejdovan par dana prije drafta u Hornetse, dok je Milsap FA koji bi mogao vrlo lako da napusti Atlantu na ljeto. Wake Forest centar je izvanredan atleta, ali mu nedostaje “dužine” da bi mogao igrati small ball centra, tako da njegova budućnost zavisi od napretka u šutu. U drugoj rundi su možda prerano pokupili “grčkog” combo guarda Tylera Dorseya, koji je imao dobar March Madness turnir za Oregon. Uprkos tome, Dorsey je dobar scorer koji bi mogao ući na 10ak minuta i donijeti neke poene sa klupe. Problem je što defanzivno ne nudi mnogo, a čak i u zonskoj odbrani koju igra Oregon, su se vidjeli ti nedostaci. Ovogodisnji “Mr Irrelevant” je dobro poznati krilni centar Mega Leksa Alpha Kaba, pred kojim je vjerovatno zanimljiva EC karijera i po koje pojavljivanje u ljetnjoj ligi.

Boston Celtics – B-

Iako su prije drafta cirkulisale razne glasine oko igrača za koje su zainteresovani i trejda BKN pika, Boston je nakon trejda prvog pika uspio da dobije dobru vrijednost za treći pik sa Jaysonom Tatumom, koji je na papiru idealan fit (mogao da pomogne kad Thomas ode na klupu). Lokalnoj javnosti je Tatum najpoznatiji kao čovjek na pogrešnoj strani highlight blokade Nika Slavice. Krilo sa Dukea se projektuje kao dobar scorer i na NBA nivou i jedan je od igrača koji bi mogli relativno brzo da počnu da doprinose svojim ekipama. Brad Stevens je trener koji bi od njega mogao da napravi vrhunskog igrača. Semi Ojeleye je odličan value pik u 2. rundi, zbog glasina da bi mogao i krajem prve biti izabran jer se projektuje kao 3&D igrač i savršeno se uklapa u kulturu Celticsa. Sa ova 2 pika Celticsi su dobili dobru dubinu na spoljnim pozicijama, čak i u slučaju trejda nekog od starosjedioca. Dva zadnja pika su G League kandidati koji će se nametati kroz ljetnju ligu i kamp. Kadeem Allen je igrač za kojeg sam mislio da neće biti draftovan, ali je vjerovatno ostavio utisak na Aingea kad je ovogodišnjeg prvog pika Fultza spustio na 16 poena iz 23 šuta, uz sva 4 promašena bacanja. Jabari Bird je odličan šuter koji bi se mogao nametnuti nekom timu kroz razvojnu ligu. Zadnji put kad je neki Bird igrao za Celticse ispalo je sasvim dobro.

Brooklyn Nets – A-

Bruklin i Sean Marks su ove godine draft iskoristili na najbolji način tako što su iskoristili Bruka Lopeza i 27. pik za igrača koji je biran sa drugog mjesta i koji još uvijek ima dosta potencijala uz pravi fit. Bruklin je ta 2 kasna pika iskoristio na najbolji način tako što je sa 22 mjesta podigao jednog od projektovanih centara, karakterističnog izgleda – Jarreta Allena, koji sa sobom donosi brdo potencijala i prostora za napredak i kroz par godina bi se mogao razviti u startnog centra. Vezenkov je vjerovatno stash koji bi mogao i sad da uskoči u ulogu Luisa Scole ali mislim da Bruklin ima druge planove.

Charlotte Hornets – B+

Jedan od mojih omiljenih igrača na ovom draftu je praktično  pao u krilo Hornetsima na 11. mjestu, iako su glasine prije drafta kružile da bi mogli draftovati neke druge igrače. Malik Monk je odličan scorer, koji pogađa sa svih pozicija i iako je undersized dovoljno je dinamičan igrač da bi mogao da igra puno vrijeme na bekovskoj poziciji. Potencijalni backcourt Kemba-Monk bi bio ubitačan napadački i otvarao bi mnogo više prostora ostatku ekipe, jer bi njih dvojica uzimali dosta pažnje odbranama. Problem je što su zajedno dosta niski i stvaralo bi svojevrsne probleme na drugom kraju terena, jer Monk nije poznat kao dobar defanzivni igrač. U drugoj rundi Hornetsi su pokupili Dwayne Bacona, heatcheck igrača profila Dion Waitersa koji vjerovatno i nije bio najbolji pik na toj poziciji ali je Rich Cho smatrao da im takav igrač nedostaje odlaskom Belinelija i trejdom za Howarda.

Chicago Bulls – D-

Trejdom Jimmy Butlera i zvanično je počeo rebuilding u Čikagu. Sam trejd je Čikagu donio 7. pika kao i 2 zanimljiva mlada igrača u vidu Lavinea i Dunna, ali to nije trebalo da ih spriječi da draftuju nekog od raspoloživih plejeva sa 7 mjesta umjesto finskog krilnog centra Markannena. Međutim, ostaje pitanje zašto su ako je već rebuild bio plan se odrekli 16. pika sa kojim su mogli da pokupe dosta dobrog igrača. Markannen je odličan šuter, ali jako sličan igraču kojeg već imaju u rosteru čije ime radije ne bih pominjao. Nivo lošeg publiciteta koji će dobiti Bullsi zbog lošeg posla koji je odradila uprava ne bi trebalo da pogodi njega, jer momak prvenstveno to nije zaslužio i riječ je o vrlo vrijednom i korisnom igraču u pravom sistemu i ulozi. Bullsi su takođe i prodali 2nd round pika kojim su Warriorsi draftovali savršenog igrača, koji po fitu odgovara njima i njihovoj igri (za nešto više od 3 miliona bez ikakve draft kompenzacije zauzvrat).

Cleveland Cavaliers – N/A

Cavsi nijesu ove godine imali pika, a njihova aktivnost tokom drafta je bila minimalna, jer je njihov vlasnik Dan Gilbert smatrao da je dobra ideja da otpusti GM ekipe nekoliko dana pred draft i da na dan drafta nudi to mjesto drugim ljudima oko lige, među kojima je bio i Chauncey Billups.Bilo je priče da bi se možda mogli umiješati u kupovinu 2nd round pika, ali na kraju nikog nije bilo da to zapravo i izvrši pa će Cavsi novu priliku tražiti u julu kad počne free agency.

Dallas Mavericks – A-

Dallasu je nekim čudom i molitvama Marka Cubana košarkaškim bogovima uspjelo da Dennis Smith padne na 9. mjesto. Cuban je čak kompletnom draft war roomu oduzeo sve telefone i elektronske uređaje da slučajno ne bi procurjelo koga će draftovati. Smithu se zamjeralo mnogo toga, od odustajanja tokom sezone, do defanzivnih upitnika preko istorije povreda, ali ono što mu niko ne može osporiti je ogroman talenat. Rick Carlisle je od igrača poput Seth Curryja i Yogi Ferrella napravio legitimne članove rotacije NBA tima, a sama pomisao šta bi par godina uz Carlislea moglo da znači Smithu dovoljno je da se zaradi ova ocjena.

Denver Nuggets – C-

Nuggetsi, koji godinama su poznati po dobrom draftovanju, ove godine su napravili korak unazad tako što su propustili da trejduju Donovana Mitchella i uzeli Tylera Lydona, prototipa stretch 4ke poput Ryana Andersona, nakon trejda sa Jutom uz kojeg su još dobili Treya Lylesa koji je imao nešto slabiju sophomore sezonu. Vlatko Čančar je draftovan da se zadovolji određena strana koja će imati dosta uticaja u produženju ugovora sledećeg ljeta jednog mnogo bitnijeg igrača Nuggetsa, dok je Monte Morris solidan prospekt ali je njegova NBA karijera upitna zbog same gužve u Denveru na njegovoj poziciji a i fizičkog profila.

Detroit Pistons – C

Luke Kennard je pik iz kategorije “Andol” (nit pomaže nit škodi) kojih je zadnjih godina bilo par više nego što je trebalo. On je jedan od najboljih šutera na draftu i popunjava potrebu Pistonsa, ali draftovanje role playera u lutriji koji imaju samo jedan skill i koji neće popraviti defanzivne probleme Pistonsa je nešto što većina timova želi da izbjegne. Pominjao se i neki potencijalni trejd Drummonda uz 12. pik ali se to na kraju nije realizovalo.

Golden State Warriors – A

Golden State je iskoristio kolektivnu pogubljenost uprave Bullsa i praktično im ukrala 38. pik koji su iskoristili za draftovanje Jordana Bella sa Oregona, jednog od najboljih defanzivaca na draftu koji se uklapa u switch heavy defanzivnu šemu Warriorsa. Iako ne pruža mnogo ofanzivno, imače mnogo prostora jer će fokus odbrana biti na all-star igračima Warriorsa, dok će on moći da igra tu njegovu Kenneth Faried energetsku i skakačku ulogu.

Houston Rockets – B-

Rocketsi se uveliko spremaju za free agency, dok na draftu nijesu imali pika prve runde jer je on otišao Lakersima u trejdu za Lou Williamsa. Isaiah Hartenstein iz Žalgirisa je igrač koji je bio projektovan mnogo više ali su mu na dan drafta NBA doktori dijagnostifikovali problem sa ledjima pa je pao do sredine druge runde gdje su ga Rocketsi pokupili. Houston je već imao jednog litvanskog krilnog centra kojeg su draftovali, sa problemom sa ledjima u Donatasu Motiejunasu pa je na neki način ovaj pik kuriozitet i u najmanju ruku zanimljiv sa te strane. On će vjerovatno biti stash pik.

Indiana Pacers – B-

Indijana i dalje traži partnera za trejd PG13, a na draftu su imali 3 pika koji bi mogli biti osnova za njihov rebuild i budućnost. TJ Leaf je stretch 4ka koji sa sobom donosi veliki atleticizam i defanzivne nedostatke koje bi Myles Turner morao da krpi. Takođe je upitan njegov range jer je dosad ograničen do neke NBA duge dvojke, a krajnji cilj bi trebao da bude šut iza linije za 3 poena. Ike Anigbogu če donijeti dubine i atleticizma na centru koji se projektuje kao Bizmack Biyombo tip igrača koji donosi energiju i zaštitu obruča svojim velikim rasponom ruku, nudi malo do ništa ofanzivno i u vidu kreacije, dok će Edward Sumner vjerovatno svoju sreću tražiti po G League.

 

Los Angeles Clippers – B+

Clippersi su ušli u draft bez ijednog pika a izašli sa 2 pika druge runde od kojih bar jedan od njih ima potencijal da postane legitiman član rotacije. Bez obzira što se dogodi sa Paulom u FA, Jawun Evans bi mogao da bude potencijalna krađa drafta, undersized plej koji bi bio odličan floor general backup PG na početku karijere i kasnije sa razvojem preuzeo startno mjesto u bilo kojoj ekipi. Sindarius Thornwell je jedan od igrača koji se istakao u toku draft procesa i sigurno postoji šansa da postane član rotacije sledeće sezone ako se nametne kroz ljetnju ligu i kamp.

Los Angeles Lakers – A-

Lakersi su imali sasvim dobar draft, iako sam trejd za Brook Lopeza nije baš najsjajnije izgledao. Lonzo Ball ima potencijal da bude najbolji igrač na ovom draftu sa svojom kombinacijom kreacije, fizičkog profila, šuta i potencijala za napredak. Uprkos svim kontroverzama koje je njegov otac iznio u medije kako će Lonzo već prve godine uvesti Lakerse u plejof i zakazavši workout samo sa Lakersima i nijednim drugim timom je highlight ovogodišnjeg draft procesa. Lakersi su imali 2 kasna pika gdje su pokupili Josh Harta koji ima dobre šanse da postane koristan igrač sa svojim pobjedničkim mentalitetom i Tomasa Bryanta koji se dosta popravio u zadnjoj sezoni na koledžu.

Memphis Grizzlies – C-

Memfis nastavlja tradiciju draftovanja radi reda i igrača koji imaju malo do nimalo upsidea. Ovog puta su pokupili Ivana Rabba koji se projektovao prošle godine kao i lottery pik, ali se povukao i vratio u školu. Iako je napravio svojevrstan napredak, nije napravio dovoljan da ponovo bude u konverzaciji za istu poziciju na draftu. Sa njim dolazi i Dillon Brooks koji će na terenu biti upotrebljiv samo dok pogađa trojke dok u suprotnom predstavlja negativnu vrijednost na terenu, pa će oba igrača vjerovatno svoj prostor za igru tražiti kroz razvojnu ligu.

Miami Heat – C-

Miami i Pat Riley su uvijek više preferirali da grade svoj tim preko trejdova i free agency nego preko drafta što i ovaj pik dokazuje. Bam Adebayo nije loš pik, ali nije ni pretjerano dobar jer se postavlja pitanje koliko je pametno iskoristiti lottery pik na backupa svog najboljeg igrača (Whitesidea), koji nije propustio mnogo utakmica u zadnjih par sezona. Adebayo je po navodima čelnika Majamija savršeno odradio workout i pokazao potencijal u nekim stvarima po kojima nije bio poznat.

Milwaukee Bucks – C

Bucksi su svoja 2 pika iskoristili tako što su uzeli 2 igrača koja se uklapaju u njihov profil igrača, iako bi im bilo bolje da su izabrali nešto što već ne posjeduju. D.J. Wilson je PF koji je rastao na tablama NBA timova kako se draft približavao, ali je vjerovatno prerano uzet što je bilo odlika prethodnog drafta gdje je dosta igrača uzeto mnogo ranije nego što su bili predviđeni. Wilson ima veliki raspon ruku i sa svojom mogućnosti da raširi teren mogao bi za par godina biti jedan od bitnijih igrača Bucksa, kad se u potpunosti njegova uloga izdefinise. Sterling Brown ima takođe potencijal da bude krađa poput prošlogodišnjeg Malcolma Brogdona, pa će još jedan šuter za 3 pomoći umnogome spacingu Bucksa.

Minnesota Timberwolves – B+

Minnesota je imala odličan trejd prije drafta gdje su dobili trostrukog all-stara u vidu Jimmy Butlera i sa njim 16. pika koji je iskorišten na Justina Pattona. Pritom su se odrekli svog lottery pika ali su dobili centra koji će biti backup Townsu u budućnosti, i kojem će vjerovatno trebati par godina da se razvije u upotrebljivog igrača, ali koji je istovremeno pokazao dosta potencijala i prostora za napredak. Sa druge strane, u narednim sezonama Farga možemo očekivati scenario gdje Jimmy Butler ubija Thibsa jer mu igra u prosjeku 46 minuta po utakmici.

New Orleans Pelicans – B

Pelicansi nijesu imali pikova ovaj draft zahvaljujući trejdu za Cousinsa, ali su iz ovog drafta izašli sa potencijalnim backup plejom za sledeću sezonu Frankom Jacksonom sa Dukea. Jackson je nakon serije trejdova pokupljen sa 31. mjesta nakon što su trejdovali Tima Fraziera u Washington i time jednog backup pleja zamjenili drugim sa većim plafonom ali manje spremnim za NBA. Jackson ima potencijal da bude OKC Reggie Jackson tip igrača, scorer sa klupe.

New York Knicks – B-

Frank Ntilikina je igrač koji će biti pod lupom mnogih navijača Knicksa, jer je izabran prije Smitha ali je riječ o dosta mladom igraču (jednim od najmlađih ove godine) sa ogromnim prostorom za napredak i fizičkim profilom da može da igra obje pozicije i PG I SG usled ogromnog raspona ruku. Defanzivni potencijal Ntilikine je takođe veliki i očekuje se da na tom dijelu terena izgleda najspremnije za NBA. Jedina zamjerka kod njega je da djeluje manje agresivno na momente i ne forsira previše da li zbog uloge u Strazburu ili zbog same prirode igrača. Pored njega, Knicksi su još izabrali u drugoj rundi beka šutera Damyeana Dotsona koji je morao da se prebaci sa koledža zbog navodnih optužbi za silovanje (koje nijesu smetale Jacksonu da ga draftuje, dok je Porzingis umalo trejdovan zbog manjeg “prekršaja”) i nama lokalnim navijačima poznatog beka Mega Bemaxa Ognjena Jaramaza.

Oklahoma City Thunder – C+

Presti je poznat kao GM koji ima “oko za talenat” na draftu ali je zadnjih nekoliko izbora bilo u najmanju ruku upitno. Tako je i ove godine gdje su Thunderi izabrali Terrance Fergusona, momka koji je prije koledža važio za ogromnog talenta i pominjao se u lottery pričama, da bi nakon odluke da ne ide na koledž već odigra sezonu u Australiji gdje je bio u najbolju ruku neubjedljiv, završio pri kraju druge runde kao igrač draftovan na osnovu potencijala za 3&D igrača. Thunderima treba ovaj tip igrača već neko vrijeme al je izvjesno da Fergusona čeka dosta utakmica u G League. Iako je dosta mršav i građom i skillsetom podsjeća na prošlogodišnjeg pika Sixersa Furkana Korkmaza, OKC bi se mogla pokazati kao dobra sredina za mlade spoljne igrače dok god je tu Westbrook.

Orlando Magic – C

Još jedna godina za Orlando gdje su pored očiglednih problema sa nedostatkom šuta na spoljnim pozicijama odlučili da je bolje da pokupe sirove igrače sa dosta prostora za napredak, u franšizi gdje godinama mladi igrači napreduju malo do nimalo. Iako je veća potreba bila kvalitetan plej, Magic se odlučio za Jonathana Isaaca, igrača koji ima najviše prostora za napredak na draftu. Nova uprava Magica ima sklonost takvim pikovima, pa pik Isaaca i ne treba da čudi. Jonathan Isaac je odbio da dodje na workout i izda svoje medicinske informacije Orlandu zbog same istorije mladih igrača u timu sa Floride ali ih to nije spriječilo da ga draftuju. U timu kojem treba novog talenta i svježe krvi, Orlando je trejdovao 2 pika od kojih jedan prve runde za buduće 2nd round pikove. Wait and see strategija u Orlandu i dogodine.

Philadelphia 76ers – A

Sixersi su trejdovali za prvog pika Markelle Fultza sa Bostonom i time sebi obezbjedili frančiznog PGa za budućnost ekipe gdje su glavni igrači u istom starosnom dobu sa razmakom od par godina – mlado jezgro kojima neke kladionice u Vegasu predviđaju da bi već sledeće sezone mogli da se nađu u plejofu. Pored Fultza, Collangelo, inače poznat po svojoj ljubavi prema evropskim igračima, iskoristio je ostale pikove na draft&stash opcije u vidu letonskog centra Pasecniksa, prospekta godine u ABA ligi Jonah Boldena i francuskog undersized centra Lessorta. Sva 3 igrača po svim prilikama neće biti dio Sixersa sledeće sezone, ali su dobre šanse da se turski bek Furkan Korkmaz pridruži NBA karavanu dogodine i time bi Sixersi ušli u sezonu sa 3 rukija. #TrustTheProcess

Phoenix Suns – A

Josh Jackson je fantastičan pik sa 4. mjesta iako se spekulisalo pred draft da bi mogao čak i sa druge pozicije biti draftovan. Sunsi dobijaju odličnog igrača koji donosi ono što im fali, energetskog igrača koji će da radi prljav posao na obje strane terena i priključi se mladom jezgru Sunsa koji su se pominjali kao najozbiljniji kandidat za Porzingis trejd. Davon Reed je igrač o kojem se malo pričalo prije drafta i stiče se utisak da su Sunsi možda mogli bolje od njega, ali je on definicija 3&D swingmana koji će odraditi svoju ulogu na najbolji način. Vjerovatno i ne bi potrajao do 54. mjesta, gdje su Sunsi draftovali Alec Petersa (kojem su odmah prikačili poređenje sa Matt Bonnerom), ali u svakom slučaju pred njim je dosta G league utakmica.

Portland Trailblazers – B-

Portland je uspio da se uvuće u lottery trejdom 2. pika da bi skratili taj veliki budžet koji inače daju igračima za plate tako što su sa 10 mjesta draftovali Zacha Collinsa, centra sa Gonzage koji je odmah povukao paralele sa trenutnim albatrosom u njihovoj ekipi Meyersom Leonardom. Collins ima nekih sličnosti ali i razlika pa je utisak da su Blazersi mogli i bolje i gore od njega. Caleb Swanigan je drugi njihov pik koji je takođe centar, ali dosta undersized koji igra sa velikom energijom i podsjeća na Taja Gibsona. Oni će svakako biti dobar backup Nurkiću koji tek treba da dokaže naredne sezone da li može da ostane zdrav i produktivan kao krajem prethodne sezone kad je pomogao Blazersima da se domognu plejofa, nakon naizgled izgubljene sezone.

Sacramento Kings – A

Iako javnost nije navikla da hvali Divca, već da na svakom potezu dovode u pitanje njegove odluke, ovaj draft će morati da promjene ploču. Kingsi su imali za njihove uslove, fantastičan draft i uzeli su vrijednost sa svakog pika koji su imali. De’Aaron Fox je sa 5. mjesta bio odličan pik, kao budući franchise PG sa Kentuckya koji će narednih godina biti dio promjene kulture Kingsa, o kojoj je Divac pričao nakon trejda Cousinsa. Vrijedni, motivisani i vaspitani igrači koji žele da budu u Sakramentu. Nakon trejda 10. pika, gdje su dobili 15. i 20. pik od Blazersa, Kingsi su draftovali Justin Jacksona, krilo Tar Heelsa koji će odlaskom Rudy Gaya dobiti ozbiljnu ulogu i minute već u ruki sezoni, a projektuje se kao 3&D igrač. 20. pik je iskorišćen na kockanje sa Harry Gilesom, nekad velikim prospektom kojeg su povrede unazadile dosta pa je čak i 20 pozicija svojevrsna kocka za igrača koji je pokidao ACL na oba koljena i MCL na jednom. Početkom druge runde, Kingsi su draftovali Franka Masona, undersized pleja sa Kentuckya u nadi da će se od njega razviti još jedan Isaiah Thomas kojeg su isto Kingsi draftovali na samom kraju druge runde.

San Antonio Spurs – B

San Antonio po običaju bira na kraju obje runde a ove sezone su se odlučili za kombo beka sa Colorada Andrew Whitea koji je na PIT turniru bio jedan od najboljih igrača i vjerovatno će biti zamjena ili dubina, ukoliko se Manu Ginobili odluči penzionisati ili usled odlaska Patty Millsa u FA. White je tipičan Spurs pik i mnogo mock draftova je predviđalo da će završiti baš u Spursima. Blossomgame je igrač koji bi trebao da donese određeno osiguranje u slučaju da Simmons napusti San Antonio, jer bez obzira na mjesto odakle je draftovan nikad se ne mogu otpisati Spurs pikovi. Blossomgame je primarno slasher sa upitnim šutem za 3 ali par godina rada sa Chipom Engellandom bi to moglo da promjeni.

Toronto Raptors B

OG Anunoby je projektovan da bude jedan od najboljih, ako ne i najbolji, defanzivac na draftu, sa doduše negativnim učinkom na drugoj strani terena. Povreda ligamenata koljena par mjeseci prije turnira ga je usporila i oborila njegovu vrijednost na draftu što su iskoristili Raptorsi da ga pokupe sa 23. pozicije. Raptorsi treba da budu strpljivi sa njim, a vjerovatno će i biti u poziciji da ga polako uvode u svoj sistem. Pred Raptorsima i samim Anunobyem je naporno i zanimljivo ljeto.

Utah Jazz – B-

Juta je trejdovala Treya Lylesa u Denver za 13. pika kojim su uzeli Donovana Mitchella, undersized SGa koji je svojom kombinacijom atleticizma, odbrane i šuta za 3 ubjedio Denisa Lindseya da ga trejduje. Mitchell bi za nekoliko godina mogao da postane combo guard poput Avery Bradleya. Utah je takođe trejdovala 2 svoja pika da pokupi Tony Bradleya, centra oko kojeg je većina bila podjeljena oko toga koliko če biti efektivan u NBA. Plej Gonzage Nigel William-Goss (55. pik) će se naći na spisku za ljetnju ligu i G league filijalu Jazza ali je njegova budućnost u NBA upitna.

Washington Wizzards – N/A

Wizzardsi nijesu imali pikova ovaj draft usled trejda sa Netsima za Bojana Bogdanovića. Pokušali su da kupe par 2nd round pika, ali im to na kraju nije pošlo za rukom pa će preko FA tražiti načine da pojačaju svoje prisustvo na Istoku i zadrže Otto Portera koji će biti dosta tražen početkom jula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Overtime – SFRJ
Next post Not Dark Yet