Airball Restart

Dragi Airball vjernici i nevjernici, IT’S TIME! Nakon dužeg perioda autorske kliničke smrti, donijeta je THE DECISION!

Potpuni stilski i konceptualni rebuilding bloga, gdje je upravljačka struktura, uslijed katastrofalne dugogodišnje vlasti jednog čovjeka, bila prinuđena da koalira sa bulumentom raznoraznih “nezavisnih” autora kako bi opstala na izrazito (ne)konkurentoj crnogorskoj blog sceni. Iako je blog u prilično zapuštenom stanju, ipak kada se uporedimo sa regionom gdje su i mnogo jači i razvijeniji blogovi u kritičnom stanju, hibernaciji ili na respiratorima, naše stanje nam daje za pravo da se nadamo, da uz nekoliko paketa podrške države možemo opet biti lider u regionu. Pored osnovnog fokusa na NBA, autorski tim će povremeno obrađivati i druga takmičenja poput 3×3 basket turnira, domaće košarkaške rekreativne lige, NCAA, Evrolige, Evrokupa i ABA 2 lige (Da, ABA 2, a ABA 1 prepuštamo mazohistima da prate razvoj novog trenerskog gurua Ace).

Rukovodstvo Airballa (lijevo) pored Shams Charania i Adrian Wojnarowski (desno)

Nego, da se vratimo na glavnu temu. Oduvijek smo mislili da najgore što NBA zajednicu može da zadesi jeste lockout. Ali, ne lezi vraže, ipak smo mi ta generacija koja je imala čast da pored ratova, globalne ekonomske krize, Bake Praseta, doživi i lockdown. COVID-19 uparen sa Gobert-27 bili su pogubni za NBA ligu, sa trajnim posljedicama poput mršanja Jokića i Carmela i zaprepašćujuceg tricaškog napretka Simmonsa. Ipak zahvaljući Silveru i dubokoj državi, imaćemo priliku da u Orlandu (izabran od strane epidemiološke struke jer su penzioneri sa Floride najrizičnija grupa) gledamo nastavak Lige. Doduše, u pomalo sterilnim i socijalno distanciranim uslovima bez publike (iako će biti fanatičnih navijača preko Microsoft Teams video linka), ali u godini kada su otkazane Olimpijske igre i prekinuta Telekom Prva crnogorska fudbalska liga, ovo ce biti sjajna ljetnja afera.

Za kraj, sto bi rekli naši – dok jednom ne smrkne drugom rebrendirani blog ne svane, koristimo priliku da poželimo srećnu penziju jednom od najatraktivnijih igrača ikada:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Aleksandar Milović – Rockin’ in the Free World
Next post New hope – part one