Gotta Serve Somebody

Piše: Branko Eraković Konjević Šundić, CDM

U “Airball” fantazi ligi je ove sezone baš “osvježilo”. Podsjećanja radi, novo rukovodstvo lige, sa menadžerima sa Cetinja i Gradine, odbilo je donacije vakcina, čime je direkno ugrozilo igrače i građane iz Daljma. Finalno, ekipa Njegoš UTDa je imala čak 36 igrača više u rosteru u jednoj sedmici, zato što su Kuvari bili po raznim karantinima i izolacijama. I dalje svi ćute na razne peticije za smjenu novog rukovodstva. Baš je “osvježilo”, gospodo.

Takođe je bitno pomenuti da je menadžeru iz Daljma bilo zabranjeno da dođe na svom radnom mjestu, iako je menažer iz Daljma golim rukama podešavao lige, IL spotove i čistio rostere. Svi znaju ko je menadžer iz Daljma. Nije Airball liga vlasništvo menadžera iz Daljma, ali svi znaju da je ta liga na ovom nivou baš zbog menadžera iz Daljma.

Menadžer iz Daljma podešava treći IL spot, a onda ostatak lige traži da to bude IL+ spot (kolorizovano)

Gospodo iz Gradine i Cetinja, nadamo se da ovo neće biti praksa i da ovo nije pravilo i ona ravnopravna liga o kojoj ste pričali na početku sezone, liga u kojoj postoje igrači drugog reda.

Takođe, brine i to što se ostatak lige bezdušno sladi porazu Kuvara, iako rezultati još nisu zvanično ni zaključeni. Toliko o onome da neće biti revanšizma. Jasno je da ova liga mora biti servilna drugim centrima moći van same lige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Dejan Milojević – My Hometown
Next post Ball Don’t Lie