Komesar Airball lige ponovo na meti najbrutalnijih uvreda i prijetnji

Završen je regularni dio još jedne velike Airball lige, a glavni cilj je već ispunjen – Šefovi iz Daljma koje predvodi komesar lige su ostali bez plejofa, tako da je i samo doigravanje bez ikakvog rezultatskog značaja.

Spletke, gašenje struje i Interneta u Yahoo headquartersu u 08:45 (kada se zaključuju rezultati) i još mnogo niskih udaraca su već dugo godina zaštitni znak menadžera iz Gradine, a isti su obilježili i ovu sezonu. Međutim, brine činjenica što je sve veći broj klubova na toj strani, pa se još jednom postavlja pitanje koliko ovakva liga smisla.

Brutalne uvrede su krenule i sa slobodarskog Cetinja, što posebno brine, jer odredjene mafijaške pudlice i kviz saigrači gorenavedenog dirigenta cijele ujdurme ruše ugled jednog košarkaškog grada. Nekada je i Jerome James dizao dva prsta na Cetinju, a sada se pišu prijeteće poruke komesaru i suosnivaču lige. Cetinje nije zaslužilo da Đinovićki vejvervidac kalja ugled stečen godinama.

Nažalost, tu se priča oko najbrutalnijih uvreda, prijetnji i monstruoznih podmetačina ne završava. Rock&Rollersi iz Zagoriča, dugogodišnji prijateljski klub Šefova, takođe je pao pod uticaj cijele lige bacivši kletvu na svoje dojučerašnje prijatelje, što je rezultiralo povredama i lomovima većine komesarove ekipe. Stradali su, redom, Lebronov zglob, Mitchelova šaka, Warrenovo koljeno, Ben je patio od posljedica long covida, a čak su i vejveraši odsustvovali zbog brze vožnje, nediscipline ili smrti daljeg rođaka.

Osim zabadanja noža u leđa, menadžer Rock&Rollersa je zabio i prst u oko svom dugogodišnjem prijatelju, proslavljajući krah Šefova uz angažovanje pop zvijezde uz slavlje na trgu i fingiranje navodnog nezadovoljstva navijača.

No, kako se i u samom naslovu kaže, Ball don’t lie! ДОГОДИНЕ У ЕРБОЛУ!

Leave a Reply

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com